Το Rainbow είναι ένα θεματικό ημερήσιο πρόγραμμα που προσφέρει αξέχαστες και μαγευτικές εμπειρίες σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών, από το 1984. Φέτος, το Rainbow ανοίγει τις πόρτες του και σας καλοσωρίζει στο School of Magic! Μικροί και μεγάλοι φέτος Θα μάθουν πώς πίσω από κάθε μαγικό τρικ κρύβονται η χημεία, η τεχνολογία και η μηχανική. Με τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους οι μικροί μας εξερευνητές μεταξύ άλλων θα κατασκευάσουν τη στολή τους ως μάγοι, θα κάνουν ταχυδακτυλουργικά, μαγικά φίλτρα και θα συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες με στόχο την ανάδειξη τον καλύτερων στοιχείων του εαυτού τους. Κάθε δραστηριότητα δε διδάσκει μόνο το αντίστοιχο λεξιλόγιο στα Αγγλικά αλλά και τα βασικά στοιχεία στο χαρακτήρα ενός αληθινού μάγου – ταπεινός, δημιουργικός, αυθεντικός, με αυτοπεποίθηση και άλλα πολλά σε ένα ασφαλές, ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα διεξάγεται κατά κύριο λόγο στην αγγλική γλώσσα και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε τα παιδιά να περάσουν δημιουργικά τις μέρες του καλοκαιριού μετατρέποντας το καταπράσινο campus του Ανατόλια σε ένα πεδίο εξόρμησης, δράσης και διασκέδασης, δίνοντας στους μικρούς εξερευνητές την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν τη φαντασία τους.

Το Rainbow στελεχώνεται από άριστους και έμπειρους καθηγητές, παιδαγωγούς, προπονητές και συνεργάτες του Κολλεγίου Ανατόλια που ξεχωρίζουν για τις γνώσεις τους και την ευαισθησία τους για τα παιδιά.

 

Πληροφορίες / Εγγραφές:

 

 

Διαδικασία Εγγραφής

 

Γραφείο Rainbow Discovery:

 
Δευτέρα - Παρασκευή: 9.00 - 14.00

 

Τηλ και Fax. 2310 398-288

 

 

Περισσότερες Πληροφορίες: 

 

Εκτύπωση
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2017 Anatolia Elementary School, Σεβενίδη 31B, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55535, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398370, +30 2310 301330
Find us on:FacebookYouTube
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ