Οι δραστηριότητες του Rainbow χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: ανακάλυψη, δημιουργία, δράση.

 

 

Ανακάλυψη

Η επιστήμη, η χημεία, τα μαγικά τρικ και η ρομποτική αποτελούν κάποια από τα βασικά κομμάτια για να μυήσουν τους μικρούς μας μάγους στο κόσμο του μαγικού. Τα παιδιά θα φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές και μαγικά φίλτρα ώστε μετά να τα χρησιμοποιήσουν για να παρουσιάσουν τα δικά τους τρικ. Οι δραστηριότητες που θα γίνουν στη ζώνη του Discovery είναι Roboticus Cyberneticus, Potions, Engineering και Magic Tricks!

 

Δημιουργία

Οι χειροτεχνίες, η δημιουργική γραφή, το θέατρο και τα δωμάτια απόδρασης θα δώσουν παράλληλα στα παιδιά σας την ευκαιρία να εκφράσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και να απογειώσουν την φαντασία τους. Θα σχεδιάσουν τις στολές τους ως μάγοι, θα συνεργαστούν για να βρουν λύσεις σε γρίφους όπως και να συγγράψουν μαγικά ξόρκια. Επίσης μέσω του θεατρικού παιχνιδιού θα μάθουν με αυτοπεποίθηση να παρουσιάζουν τα τρικ τους. Οι δραστηριότητες που θα γίνουν στη ζώνη Creativity είναι Art, Spells, Drama και Escape Rooms.

Δράση

Μέσα από το χορό και τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο οι κατασκηνωτές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να δημιουργήσουν ομάδες για να μπορέσουν να νικήσουν το κακό, να μάθουν αυτοάμυνα και να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνίδια όπως κουίντιτς κ.α. Οι δραστηριότητες που θα γίνουν στη ζώνη Activity είναι Gym, Dance, Defence against dark arts και Games.

… Ποιος είναι έτοιμος να βγει νικητής στις καθημερινές μας προκλήσεις και να διασκεδάσει κερδίζοντας βραβεία με την ομάδα του;

 

Μια μέρα στο Rainbow

Τα παιδιά φτάνουν στο campus κάθε πρωί γύρω στις 8.30πμ, με ένα από τα λεωφορεία του Ανατόλια ή τους γονείς τους, έτοιμα να συναντήσουν τις ομάδες τους και να διασκεδάσουν λιγάκι από μόνα τους, κάνοντας καινούριους φίλους.

Η μέρα συνεχίζει στις 9πμ και συνδυάζει απόλυτα την Ανακάλυψη, τη Δημιουργία και τη Δράση.

Στα μισά του πρωινού γίνεται ένα μικρό διάλειμμα για το πρωινό γεύμα και έχουν όλοι την ευκαιρία να συζητήσουν για το τι θα ακολουθήσει, να ανακαλύψουν τους θησαυρούς που κρύβονται στο campus και να παίξουν, διασκεδάζοντας με τους καινούριους τους φίλους.

Έπειτα επιστρέφουμε και πάλι στις κατασκευές, την ανακάλυψη και τη δημιουργία.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα στη 1.30, οι ομάδες εναλλάσσονται και τα παιδιά αρχίζουν τα τουρνουά και τις δοκιμασίες. Διαγωνίζονται μεταξύ τους και προσπαθούν να κερδίσουν έπαθλα για τη δική τους ομάδα, λύνουν γρίφους και σπαζοκεφαλιές και παίζουν πολλά κατασκηνωτικά παιχνίδια.

 

 

Ακολουθήστε μας στο facebook και το twitter για να μείνετε συντονισμένοι στις εξελίξεις, τις εκπλήξεις και τις δραστηριότητές μας: https://www.facebook.com/anatoliarainbow

Είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε;

 

Εκτύπωση
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2017 Anatolia Elementary School, Σεβενίδη 31B, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55535, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398370, +30 2310 301330
Find us on:FacebookYouTube
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ