Οι δραστηριότητες του Rainbow χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: ανακάλυψη, δημιουργία, δράση.

 

 

Ανακάλυψη

Το μυαλό των μικρών παιδιών είναι γεμάτο περιέργεια. Χρειάζεται λοιπόν να τα βοηθήσουμε όσο μπορούμε, απαντώντας σε κάθε τους ερώτηση. Στο Ανατόλια κάνουμε ακριβώς αυτό! Σε συνεργασία με το πρόγραμμα STEM, το παγκόσμιο πρόγραμμα επιστημών και τεχνολογίας για μικρούς μαθητές, καλλιεργούμε τον μικρό επιστήμονα που κρύβει μέσα του το παιδί σας, ικανοποιώντας την περιέργειά του.

Χρησιμοποιώντας Robotix, υπολογιστές, μηχανική και τα εργαστήρια του Ανατόλια, οι μικροί σας εξερευνητές θα μάθουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατο!

 

 

Δημιουργία

Η δημιουργικότητα δεν είναι μόνο ζωγραφική και χειροτεχνίες, αποτελεί το κλειδί για την εμπνευσμένη και πρωτοποριακή επίλυση προβλημάτων, κάτι που πάντα πίστευε το Rainbow. Οι δημιουργικοί κατασκηνωτές θα ανακαλύψουν ό,τι αναζητούν στην άκρη του ουράνιου αυτού τόξου. Οι χειροτεχνίες, η μουσική και το θέατρο θα δώσουν παράλληλα στα παιδιά σας την ευκαιρία να εκφράσουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο.

 

 

Δράση

Τα καλοκαίρια, θέλουν να περάσουν όμορφα. Γι’ αυτό και στο Rainbow φροντίζουμε να μαθαίνουμε... διασκεδάζοντας!

Οι εξερευνητές μας απασχολούνται διαρκώς με κάτι και έχουν αρκετό χρόνο να τρέξουν, να παίξουν και να κάνουν καινούριους φίλους. Έχουν επίσης την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο ύπαιθρο, όπως να μάθουν πράγματα σχετικά με το κάμπινγκ και να δημιουργήσουν ομάδες στο «Πράσινο Σαφάρι» μας.

… Ποιος είναι έτοιμος να βγει νικητής στις καθημερινές μας προκλήσεις και να διασκεδάσει κερδίζοντας βραβεία με την ομάδα του;

 

 

Μια μέρα στο Rainbow

Τα παιδιά φτάνουν στο campus κάθε πρωί γύρω στις 8.30πμ, με ένα από τα λεωφορεία του Ανατόλια ή τους γονείς τους, έτοιμα να συναντήσουν τις ομάδες τους και να διασκεδάσουν λιγάκι από μόνα τους, κάνοντας καινούριους φίλους.

Η μέρα συνεχίζει στις 9πμ και συνδυάζει απόλυτα την Ανακάλυψη, τη Δημιουργία και τη Δράση.

Στα μισά του πρωινού γίνεται ένα μικρό διάλειμμα για το πρωινό γεύμα και έχουν όλοι την ευκαιρία να συζητήσουν για το τι θα ακολουθήσει, να ανακαλύψουν τους θησαυρούς που κρύβονται στο campus και να παίξουν, διασκεδάζοντας με τους καινούριους τους φίλους.

Έπειτα επιστρέφουμε και πάλι στις κατασκευές, την ανακάλυψη και τη δημιουργία.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα στη 1.30, οι ομάδες εναλλάσσονται και τα παιδιά αρχίζουν τα τουρνουά και τις δοκιμασίες. Διαγωνίζονται μεταξύ τους και προσπαθούν να κερδίσουν έπαθλα για τη δική τους ομάδα, λύνουν γρίφους και σπαζοκεφαλιές και παίζουν πολλά κατασκηνωτικά παιχνίδια.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook και το twitter για να μείνετε συντονισμένοι στις εξελίξεις, τις εκπλήξεις και τις δραστηριότητές μας: https://www.facebook.com/anatoliarainbow

 

Είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε;

 

Εκτύπωση
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2017 Anatolia Elementary School, Σεβενίδη 31B, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55535, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398370, +30 2310 301330
Find us on:FacebookYouTube