Τα παιδιά καλούνται να ζήσουν την εμπειρία του Rainbow, μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια και δραστηριότητες στα αγγλικά.

 

Τα τραγούδια στα Αγγλικά και τα παιχνίδια θα τους βοηθήσουν να γνωρίσουν νέες ιδέες, καινούργιο λεξιλόγιο και γλωσσικές δομές που οδηγούν σε μια καλύτερη επικοινωνία. 

 

Τα παιδιά παροτρύνονται σε καθημερινή βάση από τους δασκάλους και το προσωπικό του Rainbow να χρησιμοποιήσουν την αγγλική στην ομιλία τους και στις καθημερινές τους εκφράσεις. Τα θέματα που παρουσιάζονται δημιουργούν ένα φιλικό γνωστικό περιβάλλον που παρακινεί τα παιδιά να συμμετέχουν και να χρησιμοποιούν το καινούριο τους λεξιλόγιο μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια, ενώ έμφαση δίνεται στις γραμματικές δομές και σε γνωστικούς στόχους, συγκεκριμένους για κάθε ηλικιακό γκρουπ.

 

Στόχος μας, να βοηθήσουμε τα παιδιά να εντρυφήσουν στην αγγλική γλώσσα, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να γνωρίσουν την ιστορία της κάθε εποχής καθώς αναπτύσσουν τις ομαδικές τους δεξιότητες και κοινωνικοποιούνται. Σκοπός μας, να επιστρέψουν τα παιδιά στο σπίτι έχοντας ανοίξει τους ορίζοντές τους και έχοντας αποκτήσει νέες γνώσεις στα αγγλικά.
 
Εκτύπωση
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2017 Anatolia Elementary School, Σεβενίδη 31B, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55535, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398370, +30 2310 301330
Find us on:FacebookYouTube
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ