10.11.2017

 

Η Κατερίνα Στεφανίδη δίνει συνέντευξη στους μαθητές μας

 

Η Εβδομάδα Υγιεινής Διατροφής και Άθλησης έκρυβε μία ωραία έκπληξη για τα παιδιά της Β’  τάξης του Δημοτικού του Κολλεγίου Ανατόλια. Τα παιδιά σε ρόλο δημοσιογράφου είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από μια Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που σήμερα αποτελεί πρότυπο για τη νέα γενιά: την Κατερίνα Στεφανίδη, Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε με ιδιαίτερη χαρά στις ερωτήσεις των παιδιών μέσω Skype από την Αμερική όπου ζει και προπονείται. Η χρυσή Ολυμπιονίκης ερωτήθηκε για την επιλογή της σχετικά με το άλμα επί κοντώ και περιέγραψε τη διαδρομή που ακολούθησε για να βρεθεί στην κορυφή των παγκόσμιων διοργανώσεων, δίνοντας έτσι ένα ισχυρό κίνητρο στα παιδιά να προσπαθούν μέχρι να πετύχουν το στόχο τους. Η καλύτερη ερώτηση έμεινε για το τέλος καθώς επίδοξος μικρός αθλητικογράφος τη ρώτησε ποιο ήταν το πρότυπο της από τα πρώτα της βήματα. Η απάντηση της ελληνίδας αθλήτριας ήταν ότι «από μικρή ηλικία δεν είχε κάποιο πρότυπο επειδή ήθελε να φτιάξει τη δική της ιστορία». Η  ιστορία δείχνει ότι το έχει καταφέρει και ελπίζουμε σε αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον.

Συμπερασματικά, τα παιδιά χάρηκαν πολύ την εμπειρία αυτήν έκαναν τις δικές τους σκέψεις γύρω από τον αθλητισμό ενώ δεν έλειψαν και οι δηλώσεις: ‘’Εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω σαν εκείνη’’.

 
Εκτύπωση
Email this to a friend?
Share this on Facebook
© 2017 Anatolia Elementary School, Σεβενίδη 31B, Τ.Θ. 21021, Τ.Κ. 55535, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Τηλ. +30 2310 398370, +30 2310 301330
Find us on:FacebookYouTube
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ